Monday, July 12, 2010

Majlis Sukan Tadika Yadim 2010

Salam..

Beginilah kalau life dah semakin sibuk.. sampai dah takde mood nak menulis pada blog lagi.. namun ku kuatkan semangat untuk kembali menulis pada blog ni..

Cuma nak kongski gambar yang diambil sekitar Majlis Sukan Tadika YADIM 2010 untuk tatapan sahabat sekalian.. rasanya member2 yang dulu rajin jenguk pun dh tentu tk kunjung lagi.. ye la takde dah update sekian lama..


video
'
Acara 4 Tahun : Lari Bawa Bola Dalam Gelung




video

Acara 6 Tahun : Lari Dalam Gelung

Thursday, June 3, 2010

Our Wedding 8th Annyversary

Salam,

Lama sungguh rasanya tak mencoret kat sini.. semalam adalah tarikh keramat bagi ina dan ijam di mana kami disatukan. Alhamdulillah.. kami masih lagi kekal ngan 3 orang anak.. Syahmi pun dah darjah 1 tahun ni..

Perancangan memang kalau boleh nak maintain je 3 orang anak jer dulu sementara ina nak habiskan study. Memang busy betul life sekarang sebab kena bahagikan masa dengan family dan study. Terima kasih atas dorongan semua terutama suami tercinta untuk mengharungi liku2 kehidpuan yang makin sibuk ini.

Nanti la ina kongsikan gambar kawen dolu2 yer.. masa pindah aritu dah simpan dalam kotak masih belum dikeluarkan..

Akhir kata dari Ina.. semoga ikatan kasih ini kekal selamanya hingga badan dikandung tanah.. walau apa pun badai melanda.. ina akan tabah mengharunginya..

Suamiku hanya akan pulang esok malam.. hadiah katanya tunggu bonus.. hadiah dia dah sampai semalam.. lepas ni boleh la online dengan babah kat office.

Ok, Da Wassalam..