Saturday, January 3, 2009

Sepetang bersama babah.. lari dari semburan kabus

Salam,

Tengoklah gelagat anak bujang kami Syahmi ni.. erm dia ni memang penakut dari kecik lagi.. ntah ler... Babah dia bawak gi taman kat Presint 16, ade kompleks kejiranan dekat dengan Sek Men P16 tu sebab lari dari fogging .. Sana ade swimming pool utk dewasa ngn kanak2.. so far lom pernah bawa mandi kat situ sebab takde baju renang hehe.. Ina plak gi soping sowang2 kat alamanda beli susu anak. Tengok la gelagat dorang nie jarang sekali dapat pergi ngan babahnya..


video video

video video

video
saja selitkan video ini kat alamanda sewaktu shopping hari raya tahun lalu.